Just nu

Idag slog ett strömavbrott ut trafiken så att jag inte tog mig hem. Jag gjorde det bästa av situationen och tittade upp mot himlen och gladdes åt att solen sken för att senare ersätta en timmes kylig väntan med fika i värmen. Under tiden rättade jag engelskuppsatser och var mäkta nöjd med mitt angreppssätt. Sedan tog jag i och för sig taxi över bron innan jag promenerade hem. Men ändå. Jag kunde inte vänta en timme till. Jag hade en tenta att plugga till. Och taxin kostade inte ens en hundring.

Jag åkte hem till lingvistik och har gäspat ungefär ettusentrehundraåttiofem gånger sedan klockan fyra. Så tråkigt är det. Man ska ha 70 % rätt för att bli godkänd. Jag har bestämt mig för att jag kommer att ha 73 %.

Sedan har jag börjat använda ögonbrynspenna och det blir jättefint om man tänker lite och måsvinge. Och Obama måste vinna. Fatta besvikelsen i morgon bitti om inte.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Just nu

  1. Gerald skriver:

    Hey, Obama did win! My wife volunteered to get out the Democrat vote (although NY State was a sure thing for Obama). So, now my wife doesn’t have to say she’s Canadian when we go to Europe… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s