Irriterade listan

Nu ska vi glömma härlig vår och endorfiner och happy stuff för en stund. Nu ska jag skriva vad jag blir irriterad på. Here it comes:

1 Malou i Efter tio. SLUTA AVBRYTA!

2 Människor som kommer till någon annans fabulösa sekelskiftesvåning (nåja) för första gången och säger Vilken fin liten lägenhet.

3 Föräldrar som frågar sina tvååringar vad dom vill hela jävla tiden. Don’t ask. Bestäm bara.

4 Folk som inte kan tugga tuggummi eller äta ett äpple som normala människor utan äter som FULLSTÄNDIGT ONORMALA människor. Hatar’t mer än lepra.

5 Folk som aldrig kan ge cred eller beröm eller glädjas med andra. Tycker så synd om dem.

6 Folk som tycker att lärare har det så förbannat bra och borde tacka Gud och Jesus och livet varje dag för snart kommer det åtta veckor långa sommarlovet och det uppväger allt. ALLT.

7 Folk (det är mycket folk nu) som tycker att vi som bor i Stockholm har det så jävla bra för att här är minsann lönerna SVINHÖGA. Att det är svindyrt att bo och kostar 40 spänn att dricka en dvärglatte, det är självförvållat för vi har ju VALT att bo här. De dummaste dumheter. Det är vad det är.

8 Människor på Försäkringskassan som efter att min älskade mamma jobbat, dubbeljobbat och trippeljobbat ett helt liv och därför blivit sjuk och nu efter flera år dessutom utförsäkrad, svarar Men det vet väl inte jag! på mammas fråga om hur i hela friden hon ska få pengar nu. BURN. IN. HELL.

9 När man sitter på enhetsmöte och någon föreslår att vi ska åka till Hasseludden och en annan utbrister Jag tänker fan inte åka dit och plaska. Glädjedödare finns här och var. Humor. Fast mest tröttsamt.

10 Fönster som en vecka efter putsning ser ut som skit.

11 Blommor köpta i riktig blomsteraffär som dör efter några dagar. Hädanefter ska jag bara köpa blommor på Hötorget. Då vet man att de dör relativt snabbt men man har betalat en tjuga så det gör inget.

12 Grannen ovanför som går och går och går med hårda hälar och låter som en mammut på ecstacy trots att hon är 1,55. Hur är det möjligt?

13 Björn Ranelid. Asså. Det räcker.

Vad blir ni irriterade på?

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Irriterade listan

 1. mam skriver:

  1. Lotta Löfgren på Radio Jämtland som svänger sig med låtsasrikssvenska så jämtlänning hon är, låter inte klokt!
  2. Sonens 757 par skor som invaderar den trånga hallen
  3. Sura hundägare som verkar tycka att deras hundar är för fina för att hälsa på min byracka.
  4. Försäkringskassans inhumana regelverk och dess iskalla handläggare.
  5. Karin Winther på Kulturnyheterna TV1, som betonar varje mening på exakt samma sätt oavsett vad det handlar om…håll käften!
  6. Folk som visar missunnsamhet och avundsjuka
  7. Kommentarer såsom: ”ja har man inget annat att göra så…” när jag varit bussig och krattat hela gården.
  8. Annie Lööf, SLUTA FLINA HELA TIDEN….
  9. Hundägare som inte plockar upp efter sina små och stora älsklingar.
  10. Folk som säger: vad GÖR du hela dagarna….
  puss ♥

 2. anneliten skriver:

  Alla hurtfriska blogg-människor som aldrig erkänner att de irriterar sig på något. Tur att du finns så att man får lite dos av äkta cyber-människa också!

 3. Sommarkatten skriver:

  1: Folk som står bakom en i kassakön (jag har även folk framför mig) och i stort sett står PÅ mig i tron att det skall gå snabbare
  2. Folk som ringer och ringer och ringer till jobbtelefonen oavbrutet när man inte svarar! HALLÅ JAG KANSKE ÄR UPPTAGEN det är därför telefonsvararen slår på.
  3. Svenska rättsväsendet! Efter att ha suttit i rätten från 09,30-17,30 och lyssnat på den åtalade som bara säger ”det kommer jag inte ihåg” ”jag var full” ”jag var inloggad på min Fb hela sommaren så nån annan måste ha tagit min dator och skrivit det där, det kan väl inte jag ha koll på” ” det var inte jag, det var nån annan..” Efter 9 domar å åtskilliga åtal där han klarat sig så vet han väl vad han ska säga vid d här laget för att klara sig.. Men nästa gång hoppas jag han får vad han förtjänar för oskyldiga små djur ska man fan inte ge sig på!!
  4. Håller med mam på punkt 9, den här vintern har varit värre än nånsin

 4. akiiami skriver:

  Fett med ogilla på punkt 3. Jesus. Kram på re Sommarkatten! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s