In my head

Mitt skrivande har en svacka. Inspirationen är lite på vift. Jag vet av erfarenhet att jag skriver bäst när jag mår dåligt eller är i någon form av euforiskt tillstånd. Nu är jag bara lugn. Livet är så bra som det bara kan vara och jag är lugn och glad och lycklig.

Jag monterar min keyboard på stativet och tänker på att jag fortfarande inte vet vad skillnaden mellan en keyboard och en synth egentligen är. Jag har länge undrat över det. Sedan spelar jag lite men det är svårt utan noter. Jag surfar på modesidor och tänker på hur onödigt det egentligen är att köpa tuggummi. Jag läser kändisskvaller på amerikanska sidor och blir glad varje gång jag lär mig något ord eller uttryck som jag inte kunde innan. Jag förbereder middagen och plockar undan enligt samma rutin varje dag. Jag tittar på Real Housewives och är glad över att mitt hemmaliv inte är för alltid. Skulle bli tokig då. Jag ser att grannen skaffat tjej och blir jätteglad för hans skull för han är över 40 och har varit singel länge. Förr eller senare händer det. Så måste det ju vara.

Jag funderar på vilka kläder jag ska ha på onsdag när skolan börjar och jag tänker på att pirret i magen är i princip detsamma vare sig man är 8 eller 38.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s