Dagens bröd

gibrod

Ingredienser:

2 dl havregryn

5 dl grahamsmjöl

2 tsk bikarbonat

1 dl valnötter eller hasselnötter

1 rivet äpple

4 dl naturell yoghurt

1 tsk flingsalt

ev 2-3 msk honung

Blanda alla ingredienser i en bunke, de torra först.

Klä en stor eller två små formar (jag tog avlånga sockerkaksformar) med bakplåtspapper och häll i smeten.

Grädda i 60-70 minuter på 175 grader. Nyttigt, gott och no stomach pain efteråt.

Receptet kommer från Ola Lauritzsons GI-blogg.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens bröd

  1. Björn skriver:

    Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s