Mejk app-tips

Det här är ingen skönhetsblogg. Kommer aldrig att bli. Idag får ni dock tips på produkter som jag inte kan klara mej utan. Till vardags använder jag bara fyra produkter. Concealer (asså va e re med huden kring näsvingarna?), mascara, krämrouge och läppglans. Avskyr att ha puder, foundation eller annat in da fejs. Får panik. Inte ens mineralpuder funkar. Det känns bara som om jag tvångsmässigt vill tvätta ansiktet lite för hårt och lite för länge. Concealer räcker. Och krämrouge. Den som uppfann krämrouge ska ha diplom. Kan aldrig mer använda puderrouge. Inte när det finns krämrouge. Till fest smackar jag på med ögon och hips vips är jag inte albino kid no more. Deep shit det här. Intellektuell dans. Oh well. Här kommer dom. Favoritprodukterna.

Macs krämrouge rockar röven av allt jag provat. Räcker i en miljard år. Jag har nyansen Posey. Snygg som satan.

Universums snyggaste läppglans kommer från Clarins. Räcker i en kvart eftersom man blir beroende. Finns i rosa, aprikos och beige. Det aprikosa är helt klart snyggast.

Lancômes Le Crayon Khol. Världsklass. Magnifico. Mjuk dryg penna som är lätt att sudda ut. Används som kajal eller ögonskugga.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s