Rich bitch

Jag brukar säga att jag inte skulle vilja bli snuskigt rik. Att jag inte tror att man mår bra av det. Jag har ångrat mig. Alldeles nyss. Jag skulle vilja bli en riktig rich bitch. Bada i pengar. Ha så mycket att jag omöjligt kunde göra av med dem. Jag ska härmed berätta varför. Det skulle göra att jag slapp lyssna till barnskrik och därmed hata de små liven. Det skulle ge mig möjlighet att alltid resa i lugn och ro och som jag vill. Med vilka jag vill. Ha ett eget plan och bara gå ombord och sätta mig. Med resesällskap. Utan väskor. De bärs såklart av någon annan. Med snuskigt mycket cash och ett eget plan skulle jag aldrig mer behöva lyssna till okända barns skrik och på kuppen vilja sterilisera mig utan bedövning och pronto. Snälla Gud, ge mig pengar. Se till att jag slutar hata andras barn. För allas skull. Amen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rich bitch

  1. anneliten skriver:

    I know the feeling. Men tänk att det var ännu jobbigare att flyga med egna små gnyende, gråtande, skikande och störande barn. När det begav sig. Jag mådde dåligt av att andra blev störda. Nu mår jag dåligt av att tycka synd om föräldrarna som kanske skäms som jag gjorde. Och jag mår dåligt av skriken i sig. För de är irriterande.

    • akiiami skriver:

      Du har helt helt rätt. Jag tänkte så. Också. Sen tänkte jag att jag aldrig ska resa med barn bland andra. Sen tänkte jag på hur orimligt det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s