Dagens lista

Dagens godaste: Den färskpressade apelsinjuicen som jag högljutt sörplade i mig till frukost. Jag sörplade och smackade som en imbecill. Förresten är jag jäkligt irriterad på alla som skriver ‘surpla’. Nej inte jäkligt irriterad. Bara lite.

Dagens dummaste: Folk som påstår att cannabis borde legaliseras. Kommentar fucking överflödig. Jävla dumheter. Någon påstod det idag. Man kan inte få säga så oemotsagd. Det hela gjorde mig upprörd. Tog viktig energi. Typiskt.

Dagens suck: Jag är inte färdig med mina 16 kapitel akademisk engelska som jag borde ha hunnit kötta mig igenom idag.

Dagens sms: Ring mig kompis! Det gjorde jag. Både smset och samtalet gjorde mig väldigt glad. Det var innan cannabisgrejen. Synd. Min kompis jobbar med ungdomar som röker på hela tiden. Hon ser. Hon vet hur jävla smart man blir. Not.

Dagens träning: Dance aerobics à la Fame på SATS. Jag var kass men det sket jag i och dansade som vore jag den bästa. Då blir det i alla fall roligare.

Dagens budget: Potatissoppa rill middag. Egengjord såklart. Faktiskt god.

Dagens jippi: Min fantastiska lägenhet och promenad i solen och jefelgod frukost och orangea tulpaner på vardagsrummet och härlig hudkräm och nymålade naglar. Vet ni att jag fortfarande nyper mig i armen över att bo här? Snart har det gått ett år.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s