Positiva listan

Det här är jag glad över just nu:

1 TV4 ska börja sända inslag från BBC. Älskar BBC. Har appen i mobilen också. Brukar läsa lite varje dag. Very nice! And you learn too.

2 Jag har haft feber idag. Feber är inte positivt men jag fick en jäkligt härlig dag. Har vilat, läst DN, lyssnat på musik, påbörjat en bok på engelska, kollat daytime TV, vilat lite till, surfat på olika bloggar och inte haft ett enda krav på mig.

3 Jag har fått två olika extrajobb. Halleluja!

4 Jag har fått cravings efter färskpressad apelsinjuice. Hade glömt hur makalöst gott det är. Tur att det inte var något mer kaloririkt än så. Dessutom är apelsiner som billigast just nu.

 5 Niveas nagellack Calcium power i nyansen Soft rose är det bästa lack som finns. Nu har Nivea bestämt sig för att sluta med smink. Satan. Innan jul upptäckte jag detta. Stockholm var dammsuget på min favorit. Gick på jakt när jag var hemma på jullov i min hemstad. Som jag misstänkte fanns det där. Köpte alla flaskor de hade. Glad för det. Någon gång i sommar måste jag hitta en ny favorit men det är då det.

6 Mina tjugo röda tulpaner är fortfarande ganska fina. De står i alla fall upp. Inte alltid man har sådan tur som ni vet.

7 Jag fick tag i samtliga böcker till terminens kurser på det gamla hederliga biblioteket. Sådan tur har man bara inte.

8 Imorgon är det fredag. Då ska jag jobba ynka fyra timmar, köpa en chokladkaka på vägen hem och avnjuta den till ett glas rött på kvällskvisten. Ser fram emot det.

9 I trailern till Kvarteret Skatans nya film får man se när David Batra lurar sina vänner att han har cancer för att få bestämma semesterresmål. Det visar sig sedermera att en i sällskapet är cancerläkare varpå Davids rollfigur säger Satan. Det är vansinnigt kul. Äh, omöjligt att återge, ni måste kolla själva.

10 Att Kent ska hänga med mig och Mårten och Glenn och Mads och Carsten och andra på skidresa till Sälen.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s