Just nu

Här kommer en lång statusuppdatering. Mitt liv just nu liksom.

Det är söndag och jullovets sista dag. Jag har ingen ångest. Jag ser fram emot att köra igång. Vill ha mycket att göra den här terminen. Då trivs jag bäst. Och med ett jobb man gillar på riktigt och fina kollegor blir det ingen söndagsångest. Väldigt glad över det är jag.

Han med skägget har hört av sig efter nästan ett år. Jag antar att det var en mix av ångest över ännu ett nytt år och stigande ålder som styrde hans fingrar till datorns tangenter men vad vet jag. Ingenting vet jag. Man gör sällan det om andra. Han ville dricka te igen men jag svarade att vi redan har druckit en halvmeter te och om vi dricker en halvmeter till blir det en meter och en meter te det är mycket det. För mycket. Jag tycker att det var ett fint sätt att tacka nej. Han förstod. Om han tyckte att det var fint eller inte vet jag inte. Förmodligen inte.

Jag köpte tulpaner idag. Tjugo stycken för lika många kronor. Det gjorde mig väldigt glad trots att de inte var riktigt så krispiga som man vill att tulpaner ska vara. Vi får se hur länge de håller. Det är olikt mig att tumma på kvalitén på det där dumsnåla viset men vad gör man när månaden är för lång för att unna sig riktigt krispiga tulpaner och jag ville så gärna ha tulpaner att titta på såhär sista dagen på jullovet.

Jag har nystädat hemma. Nytvättat. Renbäddat i sängen. Nydiskad diskmaskin. Inte urplockad för det hatar jag. Tända ljus och tjugo röda tulpaner på det. Själen gillar.

Igår åt jag tapas hemma hos Mårten, i förrgår bjöd Kent mig på bio och vin och i torsdags var Björn här på middag. Catching up. Mina grabbar. Trippelgilla på den.

Nyss åt jag några bitar engelsk konfekt. Några bitar som i trettio. Bitar. Ingen har väl dött av lite engelsk konfekt innan läggdags.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Just nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s