Nyårsvela

Detta nyår. Herregud. Jag har aldrig varit med om maken. Ett sådant velande. Det har velats i veckor omkring mig. Ingen vet. Allt oplanerat in i det sista. Ängslig väntan. Gardering. Man vill inte bestämma. Man vill vänta in. Se om det kommer något bättre. Paren i lugn vetskap om att de har varandra. Singlarna med låtsat lugn trots begynnande panik inombords. Man håller tummarna för att det kommer en makalös inbjudan som man bara måste tacka ja till. Inte går jag utan skuld själv. Igår var det fyra dagar kvar. Jag fick nog. Orkade inte vänta längre på kansken och tveksamma svar. Nu blir det nyår på Berns. Jag hoppas att det blir värt 395 kronor plus serviceavgift.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Nyårsvela

 1. Ms Skild skriver:

  Jag har blundat för nyår. Så det blir inget firande för mig. Jag vill inte fira med andra par som grattar varandra på det nya året. Det var hemskt förra året. Och singlar att fira med känner jag inga. Så jag beslöt mig för att skippa ångesten och helt enkelt bestämma mig för att jag skiter i det.

  Önskar dig en trevlig nyårsafton!

 2. akiiami skriver:

  Du är modig. Hetsen inför en ynka dag. Det finns ingen rim och reson. Är man enda singeln kan det vara en gräslig dag. Hoppas du får en lugn skön kväll trots allt! Känn dig stolt som vågar vägra hetsa. Kram!

 3. Ms Skild skriver:

  Jag har i dagarna tu haft middag och varit på en, med de kompisar jag gärna umgås med. Vi skålade även i champagne, så jag känner jag redan firat. Utan nyårsångest. Vissa firar ju julafton flera gånger, så jag har i smyg redan firat nyår två gånger. Ha så kul ikväll! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s