Dagens TV-tips

När vi ändå pratar allvar. På söndag sänds den första av två delar i dokumentärserien Sluten avdelning, inspelad på St Görans sjukhus här i Stockholm. Serien handlar om psykisk sjukdom.

Svt2, söndag klockan 20, repris måndag, torsdag och lördag. Missa inte!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Dagens TV-tips

 1. melankolimonster skriver:

  Jättebra tips. Verkligen. Mycket hysch hysch, skam och skit. Fortfarande. Tror jag. Många som lider i tysthet och t o m tar sitt liv. Åkommor som inte blöder. Svåra att första.

  • akiiami skriver:

   Hoppas att de inte bara tar upp hardcore utan även vanlig hederlig depression. Vore bra.

   • melankolimonster skriver:

    Ja. Exakt. Fast man undrar varför. Det ökar så. Den psykiska ohälsan. Kanske beror på. Att samhället i stort. Också mår ganska dåligt.

   • akiiami skriver:

    Stress och oförmåga att ta tag i dåliga relationer hos den som har familj och ensamhet hos singlarna, det är min kvalificerade gissning. Eller vad tror du?

   • melankolimonster skriver:

    Den deprimerade reportern. Gick på SVT. För ett antal år sedan. Gav en jävligt bra bild av hur svårt det är. Att få förståelse och rätt behandling.

   • melankolimonster skriver:

    Säkert vanligt. Samt kanske svårighet att sätta ord på. Svårighet att tolka känslor. Förstå vad fan som händer. Inte lätt alls.

 2. Björn skriver:

  Sverige är landet med sämst psykisk ohälsa. Man tror det beror på att vi måste göra så många val varje dag, varje minut. Lättare att bara leta mat så man överlever dagen. De mår bättre psykiskt…knasigt men skönt för dem

  • melankolimonster skriver:

   Bra sagt Björn. Låtom oss skita i alla måsten och bara äta 🙂

   • Björn skriver:

    haha! Då har vi ju också val. Vi kan ju äta fel, för mycket och bli tjocka och vips så får vi psykisk ohälsa iaf. Inte lätt att leva i Sverige inte

 3. akiiami skriver:

  Ja för många val är icket bra. Sverige är också ett av de länder med flest singelhushåll. Psykisk ohälsa älskar ensamhet. Psykisk ohälsa vill gifta sig med ensamhet! Och ensamhet frodas också lite av för många val på ett sätt. Som ett ont kretslopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s