The Hills

Livet är som bäst när det innehåller både och. Blandningen. Det är den som är det fina. Jag älskar såväl djupt som ytligt. Ikväll står jag inför ett val. I ena ringhörnan filmen Elizabeth- The golden age. I den andra serien The Hills. Och jag tror banne mig att det lutar åt det senare.

Jag ÄLSKAR The Hills! Ytligt och amerikanskt dravligt och överdrivet och tjejigt. Men jag älskar det! Det är den bästa av avkoppling. Jag älskar omgivningarna där i Hollywood (Hills), jag älskar att titta på deras kläder, deras nagellack, deras frisyrer. Jag älskar musiken i bakgrunden. Jag älskar vädret. Jag älskar deras problem och det som händer i deras liv. Jag älskar everything about it! Den trollbinder den där serien.

Jag läste någonstans att the Hills är MTV:s mest populära såpa någonsin och att den när den visades riktade sig till en målgrupp bestående av tjejer mellan 13-25. Jag är 36. Och ett halvt. Och älskar det bortom alla gränser. Jag är inte jättestolt över det. Men jag erkänner det utan omsvep. Och huvudsaken måste väl ändå vara. Att man får feeling.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s