Semesterbilder

Eiffeltornet från min franska balkong. Jättedålig fotograf. Men ett fint torn. Någonstans därborta.

I hotellpriset ingick afternoon tea-buffé. Jag hade sett väldigt mycket fram emot denna buffé. Vilken visade sig vara riktigt usel. Kanske den uslaste buffé man skådat. Men jag åt snällt en kaka. Snabbt. Sedan gick jag till mitt rum.

Jag bodde i rum 63. Där hade någon stackars flicka blivit mördad och styckad före mig. Det kunde man se på blodfläckarna utanför dörren. Hur de hade fraktat ner henne sex våningar vet jag inte. Förmodligen i en väska. En sådan där hockeytrunk.

Jag skrev mycket dagbok i Paris. Det kan man se på den här bilden. Som ni förstår ville jag inte visa er vad jag skrev. Det är hemligt. I den här bildtexten är jag inte ironisk. Alls. Bara lite slow.

Lite frengelska piggade upp i värmen.

Det gjorde även Halalcocacola som var en jättegod dryck, tillverkad på ett alldeles speciellt sätt. Så att alla kunde dricka den.

Innovativt på Pont des Arts. Undrar om Florian och Idana där till vänster fortfarande kilar stadigt?

På en annan av broarna hade någon skrivit kärlek på en massa olika språk. Till och med på svenska. Det var fint tycker jag.

Jag gynnade det amerikanska också, mitt i allt det franska. Sög i mig ett dagsbehov kalorier på en liten kvart. Det var gott!

När jag hade druckit en Halalcocacola blev jag lite krejsi, bytte spår helt och strosade i Le Marais som är Paris judekvarter. Här skrek jag inte alls Happy Hanukkah! och sånt utan skötte mig alldeles exemplariskt.

Det här shoppade jag i Paris.

Här har jag gjort ett litet stilleben av min packning.

Här är jag. Första och förmodligen enda bilden på mig i den här bloggen. Klänningen har finaste mamman hittat till mig på loppis. Mårten tycker att den ser ut som en klänning som mattanter bär. Det tycker inte jag.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Semesterbilder

  1. melankolimonster skriver:

    Fint så fint och Mårten har fel så fel.

  2. mollymums skriver:

    Jaha, nu förstår jag vad alla männen trånar efter. Gripen och Jasen och Mr X och Mr Ex och allt vad de heter. Bootylicious!

  3. Björn Skifs skriver:

    Klänning skitsnygg! Och Ovanlig på ett mycket BRA sätt, And i love it

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s